Bouw-Klik

Bouw-Klik is het bouwnetwerk dat bouwkrachten verbindt met regionale opdracht- en werkgevers. Wij zetten ons in voor iedereen met affiniteit voor de bouw. Van assistent tot vakman. Mooi werk in de bouw dicht bij huis. Werk voor de lange termijn, of juist een klus tussen je eigen planning door. Vlekkeloze administratie en betaling tegen lage bemiddelingskosten. Wekelijks je geld. Persoonlijk en goed geregeld. Timmerman, bouwhulp, schilder of op een andere manier affiniteit met de bouw, ben je zzp’er of juist op zoek naar een baan? Sluit aan bij Bouw-Klik!

Bouw-Klik bemiddelt tussen werkzoekers en bouwbedrijven. Zij helpen werkzoekenden bouwvakkers en ZZPer’s bij het vinden van passend werk in de regio en ze helpen bouwbedrijven passend personeel te vinden. Ook helpen zij statushouders en jongeren bij het leren en opleiden in de bouwwereld.

Zij proberen voor werknemers werkgelegenheid te vinden, die aansluit bij hun werkwensen en in de regio zijn.

Zij zijn maatschappelijk betrokken en hechten veel waarde aan sportieve acties voor goede doelen. Met de Tour de Bouw en andere evenementen ‘fietsen’ zij mooie bedragen bij elkaar voor goede doelen.

We lichten graag de punten uit waar Bouw-Klik in uitblinkt:

  • Bouw-Klik leidt op en probeert zo goed als mogelijk duurzame technieken en materialen te gebruiken.
  • Bouw-Klik promoot het fietsen en sporten en denkt na over een soort bouw-bakfiets voor opdrachten in de buurt. Zij hebben 2 hybride auto’s van de zaak. Ook proberen zij het car-poolen te bevorderen en stimuleren in het algemeen werk in de buurt en voorkomen op deze manier veel verkeer.
  • Bouw-Klik zorgt binnen de bouwwereld voor werkgelegenheid en werkbemiddeling in de regio.
  • Zij werken met statushouders en geven werkstageplekken.