Botermans

De elektriciens van elektrotechnisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse elektrotechnische installaties. U kunt hierbij onder andere denken aan de installatie en onderhoud van zonnepanelen, brandveiligheid, inbraakbeveiliging, domotica, laadpalen en noodverlichting. Onze elektriciens realiseren projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw; zowel voor bedrijven en particulieren.

Botermans Elektrotechniek is een technisch installatiebedrijf uit Valkenburg. Sinds de oprichting in 1971 is Botermans Elektrotechniek uitgegroeid tot een professioneel en ervaren installatiebedrijf met meer dan 16 gediplomeerde elektriciens. Ze zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse elektrotechnische installaties en realiseren projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw, zowel voor bedrijven en particulieren.

Ze zijn al 8 jaar aangesloten bij ‘Uw duurzame installateur’ en hechten veel waarde aan advies op het gebied van duurzaamheid.

Hun eigen werkhal is gasloos en voorzien van 87 zonnepanelen. Met een LED verlichting, moderne wagenpark, gedeeltelijk hybride auto’s, en een eigen milieustraat, waar zij zo goed mogelijk afval scheiden, laten zij ook zelf een duurzame bedrijfsvoering zien.

Zij hechten veel waarde aan opleiding en scholing van hun personeel en zijn door verschillende projecten en sponsoring maatschappelijk betrokken. Door snuffelstages voor het Andreas College en langere stageperiodes ook voor leerlingen van de Limes proberen zij vroeg nieuw personeel aan zich te binden.

We lichten graag de punten uit waar Botermans in uitblinkt:

  • Botermans probeert altijd een duurzame oplossing voor de klant te vinden.
  • De werkhal van Botermans is gasloos en voorzien van 87 zonnepanelen.
  • Ze bieden de medewerkers de gelegenheid om als nodig van thuis te werken. Botermans hecht veel waarde aan scholingen en opleidingen.
  • Door stageplekken geeft Botermans leerlingen van de praktijkschool een plek.
  • Botermans sponsort meerdere lokale doelen en verenigingen.