KBM Groep

Het beste uit wonen halen voor klant en eindgebruiker. Of het nu gaat om het ontwikkelen en bouwen van woningen en gebouwen of het onderhouden ervan, we bouwen altijd samen op gedeelde kennis en vertrouwen en met respect voor ieders kwaliteiten. We streven continu naar het creëren van meerwaarde, met als resultaat een positieve bijdrage te leveren aan de meest kwalitatieve woningen en gebouwen voor iedere klant en eindgebruiker. Voor vandaag, maar zeker ook voor morgen.

KBM Groep is een maatschappelijk betrokken bouwer die een belangrijke rol speelt in het verduurzamen van bestaande bouw en nieuwbouw in Katwijk en de regio. Het bedrijfspand van het bedrijf heeft maar liefst 156 zonnepanelen en is voorzien van nieuwe energiezuinige verlichting, verwarming en airco.

Carpoolen wordt gepromoot bij het bedrijf en er staat al een aantal elektrische auto’s in hun wagenpark, maar ze streven naar meer elektrische auto’s. Naast de interne veranderingen wil het bedrijf altijd betrokken zijn in de ontwikkelingsfase bij bouwprojecten om zo vroeg mogelijk duurzame oplossingen te stimuleren.

Daarnaast zet KBM Groep zich ook goed in voor de lokale maatschappij door het sponsoren van sportverenigingen en evenementen als Haringrock en de Kippenloop.