bouAd adviesgroep

Uw partner voor de meest duurzame oplossing. bouAd is een landelijk opererend advies- en ingenieursbureau met vestigingen in Katwijk en Rotterdam. bouAd verzorgt management en advies binnen de bouw en civiele techniek. Dit doen wij op onze eigen bouAd-manier van werken. Waarbij wij altijd streven naar de meest duurzame oplossing.

bouAd adviesgroep is een advies- en ingenieursbureau met een jong en ambitieus team. Zij verzorgen management en advies binnen de bouw en civiele techniek met als doel de meest duurzame oplossing voor hun klanten te vinden.

Al bijna 20 volgen ze de ontwikkelingen rondom energie, duurzaamheid en circulair bouwen op de voet, wat heeft geleid tot diepgaande kennis en een breed palet aan diensten en producten op dit gebied. Ook is bouAd aangesloten bij Circulair West, waar in samenwerking met regionale partners wordt gezocht naar mogelijkheden om de realisatie van circulaire ambities te versnellen.

bouAd heeft een kantoor in Katwijk (én in Rotterdam!) en is via verschillende activiteiten en sponsoring (zoals de kippenloop, de fietsclub en Tour de Bouw) met Katwijk verbonden.